Jag vill… bort.

Ja, så är det faktiskt. Jag vill bort. Jag vill inte vara här hemma längre, i min lägenhet. Jag har så sjukt tråkigt att jag inte vet vad jag ska göra. Alla, och jag menar ALLA, är bortresta eller ständigt upptagna med sina semestersysslor.

Och fatta – jag är inget stadsbarn, och har aldrig varit. Jag trivs som bäst när jag, iförd bikiniöverdel, shorts och gummistövlar, får snickra loss på någon gammal trapp. Eller för den delen gräva bort ett ton gamla buskar. Eller rensa hallonhäcken. Men INTE sitta instängd, ensam, i en lägenhet i stan. Baraföratt.

Så jag pratade med lillasyster. Och lillasyster längtar efter mig också (och såklart lillknoddis! ;)). Så om en vecka kommer de ner och semestrar ett par dagar ihop med mig, och sen följer jag förmodligen med dem uppåt landet igen. Tillbaks till skogarna, tillbaks till gummistövlarna och tillbaks till lite levnadsglädje. So off I go.

Läget i dag är väldigt hostigt, men lite mer luft i lungorna. Så jag syr. Det är faktiskt helt ok – att sy. Speciellt när det bara vill regna utanför.

9 svar till “Jag vill… bort.

 1. Vad glad jag blir över att du verkar ha en så fin relation med din syster och att dina känslor snart kommer få ett slut. Kram

 2. Åh, I hear you sister. Skulle OCKSÅ dö av tristess av att sitta instängd i en lägenhet… UTE är bäst! Låter som en perfekt plan ni har mixat ihop du och syrran och lille söte Ossian! :D

 3. Mmm, nu är det inte kul att bara sitta inne, i detta tråkväder… jag håller med dig. Kan lova dig att våra ungar är rastlösa och hittar på en massa knasigheter, ingen rolig start på deras sommarlov! J

 4. Svar: Hehe, annars tar det nog inte lång tid innan filmen finns på tpb… ;-) Jag kommer självklart att köpa den sedan, har ju köpt alla andra! Du får jättegärna komma hit och kolla med mig då, maken gillar inte Potter så det vore bara kul med sällskap! :-)

 5. Gud vad jag känner igen mig. Sådär kan jag också känna många gånger, speciellt under sommaren. Om jag inte är i sommarstugan. Det är nästan ångest att bo i stan då. Klaustrofobi i lägenheten och ingen annan hemma. Nej fy. Jag hoppas att du hittar någon, annars gör du rätt i att åka med din syster. Vet inte om jag vågar bjuda ut dig hit igen… :) Får kolla väderpollenprognoserna innan i så fall….
  Massa kramar!!

  • Haha, ja det är nog bäst att ha koll på allergin innan jag tar mig ut till dig ;) Fast det gick ju faktiskt bra sist jag var där ute :) Nu känns det faktiskt lite bättre, när solen återkommit, så jag hoppas den fortsätter skina.

   Men det blir nog ändå en tripp norrut. Så jag får socialisera lite med. Blir ju knäpp av att prata med mig själv hela dagarna ;)

   Kramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s