Fina fötter.

I dag har jag varit på kalajs. Eller nej, det har jag inte varit. Men jag har varit hos två små töser som fyller/har fyllt år. Och jag åt där. Och lekte. Alltså blev det lite kalas. Och då har man ju med sig paket. Och tar på sig lite fina kläder.

Så jag tog på mig fin-strumporna.

Och så sydde jag två stycken tunikor till födelsedagssystrarna.

Och sen pallrade jag mig iväg och hade en myskväll. God mat och härligt prat. Sagoläsning och spelspelande. Vin och böcker. Bloggar och mjukisdjur.

En fin avslutning på en dag som började så mycket sämre. Och det känns gott att hålla fast vid det som värmer, när det kalla drar in över oss. Och medan jag kör sista medicin-omgången för denna kvällen så har jag ett ljust tänt för alla som är i behov av det.

3 svar till “Fina fötter.

  1. Tack för igår, det var verkligen jättetrevligt att du ville komma! Barnen pratar massor om dig, Sydney har på sig tunikan medan Sheena springer omkring i trosor, hon är så varm lilltrollet! Du är en underbar människa, kom ihåg det!

    • Åh, det var verkligen trevligt att få komma! Så härlig kväll, och så skön. Och tack detsamma! (känner ett litet drag av utropsteckensmissbruk dra över mig om jag fortsätter skriva ;)). Vi får helt klart köra en repris snart!

      • Haha, jag brukar också missbruka utropstecken av och till, så det är helt ok om du också gör det! Så det så! Bara så du vet! Liksom! ;-)
        Håller tummarna för fint väder på tisdag, förresten! :-D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s