Hur?

Hur, hur, hur kan man vara världens tröttaste och ändå INTE kunna sova på nätterna? Hur?

JAG BLIR GALEN.

Och imorgon är det långpass på jobbet. 7.15-18.00. Utan att ha sovit innan. Underbart, sade hon med en gnutta ironi. Men jag överlever ju det med.

I lördags for vi till sjön för ett kvällsdopp efter en svettig dag av flyttande. Och som vi såg fram emot ett dopp i en spegelblank och fridfull sjö.

20120712-001600.jpg

20120712-001637.jpg

Vad som inte syns på bilderna är hur ett gäng med ungdomar hade rave-fest i bakgrunden och thecno- musiken ekade över sjön. Men det var skönt ändå.

Och igår fixade jag mig en lyxfrukost. En sån som man är värd när man slitit järnet i flera veckor.

20120712-001904.jpg

Och idag (egentligen igår) fyller världens bästa schwesteri år! Det hurrar vi gånger tusen för. Må hon leva i tusen och åter tusen år.

20120712-002224.jpg
Älskade, finaste lilsis!

Nähopp, om man kanske skulle ta sig en natta-macka? När jag ändå int kan sova. Det och en kopp te kanske kan råda bot? Vi hoppas på det.

Godnatt, mina vänner!

9 svar till “Hur?

  1. Så himla jobbigt när man inte kan sova… Jag brukar ligga och räkna baklänges, långsamt, från typ 6934 eller något sådant, det är så tråkigt så ibland somnar jag. Om jag inte börjar tänka på vilken färg varje enskild siffra skulle kunna ha och så… annars brukar jag ligga och fantisera ihop långa historier, de senaste månaderna har jag varit inne på en vampyrhistoria som utspelar sig låååååångt tillbaka i tid, då vampyrerna var i majoritet på jorden och det var ett problem, käket räckte ju inte till… och hur en ung, vacker vampyrman blev intresserad av en liten människoflicka men inte kunde omvandla henne förrän hon blivit vuxen, hur han följer henne genom uppväxten… Ja, du ser, det är inte alltid så lätt att somna när man fantiserar ihop sådana saker, måste ju veta hur det går, hahahaha!

  2. Jag blir så när det är för stressigt. Det påverkar sömnen direkt. Då brukar jag behöva ett brejk!! Typ sjukskriva mig några dagar, bara ta det lugnt och komma tillbaks till lugnet igen! Hoppas du får sova nu natten som kommer! Kram

    • Nå, jag tror faktiskt att det är ngt liknande här. Lite för mycket på gång samtidigt. Så då går det ut över nattsömnen. Antingen så lugnar det sig på måndag, och sen framåt. Eller veckan därpå. Den som lever får se ;) Kram!

  3. Ja, varför kan man inte sova när man är dödstrött? Jag vet hur det känns…

  4. Usch för onödig sömnlöshet! Hoppas att du somnade till sist! KRAM!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s