Big boy.

Visste ni att min lilla skrutt, Ossian, har börjat förskolan? Så stor är han nu, att han faktiskt är ett förskolebarn. Och det märks på honom att det har hänt mycket på sistone. Han pratar som aldrig förut, fortfarande mest jidder, men ändå. Han är otroligt fysisk, klättrar på allt och ska klara allt själv. Och hans temprament är inte att leka med för tillfället, för då ljuder sirenerna över hela Dalarna. Och däremellan så är han världens goaste!

Igår var vi på affären en sväng. Emma och Emil skulle storhandla så då passade jag Ossian lite så de fick göra det ifred. Ossian hittade ganska snart en hylla med böcker och slog sig sonika ner för att läsa en stund. Och om han läser med inlevelse. Kika bara:

Som sagt, inte sådär supermycket som går att förstå ännu. Men ”brum, brum” och ”dää” är väl ganska så tydligt!?

Idag ska jag hämta lillskroten på förskolan, eftersom både hans mamma och pappa jobbar till sena eftermiddagen, och det känns lite grymt att ha honom där så sena dagar redan andra veckan han går. För nu när han blir hämtad vid lunch så är det ändå ett helt projekt att hålla honom på någorlunda gott humör restrerande delen av dagen, och det märks på honom att han är supertrött!

Men han älskar verkligen förskolan, springer in och börjar leka på en gång. Barngruppen är ganska så liten och förskolan samt personalen är jättemysig. Det är verkligen fördelen med att bo i en mindre by. Det enda som stör med förskolestarten är ju såklart alla baciller som kommer med. Och lillskrutten vaknade i fredags med 40 graders feber och dubbelsidig öroninflammation, så även med tanke på det så blir det lite lugnare dagar denna veckan – så han får tid att återhämta sig.

Vem vet, vi kanske kan baka en hallonpaj tills det att mamma och pappa kommer hem?

4 svar till “Big boy.

 1. Men lillskrutten då :) Så himla söt. Gillar skarpt brum brum…. Ha ha :)

  Hallonpaj låter gott, wish I was there…

  Kramar <3

 2. Så SÖÖÖÖT han är! Och värsta coolingen, man fattar ju precis!

  Du är världens bästa moster du, som tar så väl hand om lille myskillen (trots att du själv är gravidtrött ;)). Fatta, roligt ni kommer ha när han dessutom får en liten kusin sen :D :D

  • Eller hur! Jag tänker också att de kommer få grymt skoj ihop sen när de växer upp =)

   Försöker verkligen spendera så mycket kvalitetstid som möjligt med O nu, medan jag fortfarande orkar relativt bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s