Flyttartagen.

Såhär ser det ut i varendaste rum hemma hos oss just nu:

Kartonger, kartonger överallt.

På fredag flyttar vi! Till hus. Ett hust som är dubbelt så stort som vår lägenhet är just nu. Med trädgård, och skog, och uteplats, och inglasad balkong, och utsikt över bergen och en liten sjö bara ett par hundra meter därifrån. Som vi har längtat efter den här veckans slut. Sen, sen ska jag börja boa in mig och börja fixa inför lillskruttens ankomst. Det har liksom inte känts lönt hitintills.

Så det är därför jag varit lite off ett par dagar. För jag har packat och packat, fixat och donat, planerat och strukturerat. Och sen har vi den där lilla detaljen med att det vore skönt om bebis ville sova liite mer under natten ibland. Och om jag inte vore så faslig hungrig att jag måste gå upp och äta en två tre gånger. Och om jag slapp att kissa en tre, fyra gånger per natt. Då kanske jag också hade haft lite mer ork. Men det är petitesser.

I fredags körde vi en hösteldardag hemma hos Emma och Emil. All sly och skräp som vi samlat ihop sen sommarens rensning skulle eldas upp. Plus lite saker som jag ville bli av med. En kartong med gamla böcker, och en kartong med tyger som jag verkligen inte kommer använda.

Ossian hjälpte självklart till att dra sly till brasan!

Det var 11 grader kallt och strålande solsken, perfekt eldarväder!

Sen hjälpte pappa till att langa upp grenarna på brasan.

Emma hade ett litet… ehm, speciellt sätt att grilla korv på…

Och nog smakade det riktigt gott med grillad korv, julmust och en varm kopp kaffe efter en förmiddag av slit och släp. Sen fortsatte vi efter lunch med att börja riva deras gamla tvättstuga och elda upp delar av den. Så jag var riktigt mör och öm i kroppen på lördagen!

Nu ska jag återgå till packandet, och tvättandet. Innan det är dags att fara iväg på zumba. Hoppas ni har en skön eftermiddag!

7 svar till “Flyttartagen.

  1. Lycka till med flytten! Vår flytt till hus går om en månad ;)

  2. Så spännande med flytt. Va mysigt! Hoppas på lite bilder sen =) Kram (tack för alla underbara kommentarer hos mig. Så skönt att få respons av andra gravidisar. Skönt att veta att man inte är ensam i denna hungriga och kissnödiga värld!)

  3. Åh, vad kul för er!! Lycka till med flytten och ta det lugnt! :)

  4. Du har fått en award på min blogg =)!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s