Hostiga helgen.

Usch, jag har verkligen varit så jäkla hostig och hackig den här helgen. Har knappt sovit något på två nätter, för jag bara hostar och hostar och får inte luft. Men jag trooor att det eventuellt är på bättringsvägen nu.

Och pappa blev opererad i fredags, och även han är på bättringsvägen nu. Fast det har varit en helg av oro. Inte helt lätt det där med att byta hjärtklaffar. Och om jag är mer frisk på tisdag så far jag nog ner till Uppsala och hälsar på honom.

Igår var vi i vilket fall ute på en liten utflykt med tillhörande shopping. Och även fast jag försöker undvika att köpa så mycket nytt så kunde jag inte motstå den här tröjan och byxorna från Maxomorra.

430914_10151369689862363_1029930333_n

Nu ska jag ta mig en skål med flingor och mjölk innan jag släcker ner och säger god natt. Må det bli en host-fri natt. Eller åtminstone så ohostig som möjligt. Jag skulle verkligen behöva sova nu.

4 svar till “Hostiga helgen.

 1. Åh vad segt att hosta….Det GÅR ju inte att sova då :( Men skönt att det verkar vara på bättringsvägen :) Och väldigt skönt att din pappa mår bra efter omständigheterna. Vet ju hur det är att ha en pappa som blir opererad….
  Krya på dig nu så du får en frisk jul :)

  Kram

  • Nej, det går ju absolut inte att sova då! Men nu tror jag äntligen att det börjar vända lite. Och ja, det är jätteskönt att det gick bra för pappa. Nu hoppas vi bara på en bra rehabilitering, så att han kan komma igen!

   Kram!

 2. Men ååååh så söta kläder!!! :D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s