Något bättre, något sämre.

20130104-223034.jpg

Huvaligen! Det har inte varit lätta dagar för någon i vår familj, men allra minst för en liten O. Oj så han har avskytt att vara på sjukhus. Börjat panikskrika så fort någon ens tog i dörren in till rummet, och sen fortsatt tills denne ondskefulla (snälla sköterska) varelse gått! Och jag förstår honom. Han har blivit stucken, tempad, lungröntgad, medicinerad och itvingad diverse medikamenter – allt utan att förstå varför. Jag skulle också skrika rakt ut!

20130104-223603.jpg

Så i förmiddags rymde vi ner på stan och tog en fika. Och oj så skönt deg var att komma ut lite. Vilket gjorde att han åt lite bättre, drack en del, kissade efterlängtat kiss och på så vis även fick gå över till flytande antibiotika OCH fara hem nu på kvällskvisten. Vet inte om det var Ossian eller Emma som var mest glad att slippa hem. Skönt att han är bättre nu.

Med far min är det dock inte lika bra. Han har fortsatt vätska i både lungor och hjärta, svårt att andas, pendlande waran-värde och nu har han även fått någon slags infektion så de har satt in honom på antibiotika. Jag gillar det inte!

Men lättare att få fokusera på en sjukling. Vill dock inte ha några sjuklingar alls. Så vi fortsätter hålla tummarna!

4 svar till “Något bättre, något sämre.

  1. Men åh, jag lider med er! Och håller tummarna! Stackars se som måste vara på sjukhus och stackars er som står oroligt på sidan av… Stor kram och krya på!

    • Tack Johanna, vi fortsätter att hoppas att alla kan krya på sig. Och nej, det är verkligen inte lätt att stå på sidan. Usch, så mycket lättare att vara sjuk själv.

      Kramar!

  2. Vad skönt att Ossian är hemma igen :-)! Nu håller jag tummarna att din pappa piggar på sig så han får komma hem snart han med!

    Många kramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s