Värkar.

20130120-111323.jpg
från värkar till inga värkar

Igår drog de igång igen, de där onda värkarna, de där som kan få förlossningen att starta. Så vi fick fara in för undersökning, bricanyldropp och slutligen även en intravenös injektion med bricanyl – då avtog det hela. Så jag klarade mig undan inläggning med en hårsmån.

Barnmorskan var verkligen imponerad över vår vilda bebis, som visade sig från sin allra vildaste sida. Det var liksom svårt att få en bra kurva på vildingen då hen skruvade, sparkade och rörde sig konstant. Även de där mätinstrumenten som de fäster på magen hade lite svårt att sitta fast stundtals eftersom vildingen tyckte det var en ypperligt bra idé att köra ut rumpan mot den så den kasade iväg. Goaste lilla vildingen.

Natten har varit lugn från värkar. Och vildingen somnade till slut vid halv tredje. Själv hade jag hjärtklappning som inte var av denna värld, och av det blev jag illamående. Så noll sömn för mig denna natten.

Ska göra mitt bästa för att hålla uppe humöret under eftermiddagens födelsekalas för mormor. Men sen blir det en riktigt lugn kväll!

Hoppas ni har en riktigt skön söndag!

Och, tusen tack för alla bb-väsk-tips. Guld värt!

9 svar till “Värkar.

 1. Bra att de lyckades få stopp på det även denna gång! Hihi, set är bra att bebisen ha en hel massa vilja!
  Kram

 2. Å så skönt att det stannade av! Nu tycker jag vilda bebis ska sluta skrämma dig och oss andra =) kram

 3. Men VILKEN lite buse det är därinne!! Skönt att det avstannade… och jag håller tummarna att kvällen och natten blir lugn och att du får sova mycket! :-) kram!

 4. Man ser ju att bricanylen har en fasligt bra effekt på sammandragningarna iaf…och det är ju skönt att det finns grejer att ta till när det kör igång när det inte ska.

  Bra att du har en stark o pigg bebis :-)!

  • Ja, det är riktigt skönt att bricanylen hjälper! Så det får vi väl fortsätta med om det skulle fortsätta att sätta igång. Men helst kan det få vara lugnt ett litet tag nu =)

 5. Isch då! Hoppas det lugnar sig för dig. Ännu är det ju lite för tidigt. Håller tummarna för att mini stannar ett tag till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s