Blommor, och bra nyheter.

IMG_2301Morgonen började med en kopp te och en bra bok och vackra tulpaner.

Det blir bättre och bättre, lugnare och lugnare, dag för dag. Och det kommer kännas bra igen, snart. Och speciellt eftersom jag nu fått reda på att anmälan till soc inte är en anmälan. Utan det var min barnmorska som tolkat det fel. Utan det står att det kan bli aktuellt med en anmälan, om brister skulle påvisas. Ganska stor skillnad. Och så skönt. En sak mindre att oroa sig för. Men jag väntar fortfarande på att få prata med läkaren.

Igår kväll hade jag alla mammorna från föräldragruppen här på fika. Mycket, mycket trevligt! Det känns fint att lära känna andra mammor, och jag hoppas på att kunna fortsätta umgås med några av dem även efter det att vildingen ploppat ut.

Idag är det en lugn dag. Jag ska försöka mig på att sy en trikå-sjal till vildingen. Och sen har jag även lite saker som ska upp på tradera. Det är nog ambitionsnivån för dagen.

Hoppas ni har en riktigt fin dag!

 

21 svar till “Blommor, och bra nyheter.

 1. Skönt att det inte var en anmälan, även om jag förstår att du fortfarande vill prata med läkaren. Det är ju sådant som han/hon borde ha pratat med dig om innan det skrevs in något sådant i journalen, anser jag. Men hoppas att du får en fantastisk dag i ditt pysslande! =)

  • Ja, det var jätteskönt. Och jag tycker också att hon borde pratat med mig innan. Och det kommer jag säga till henne. Fast skönt att det inte är något. Hoppas du haft en bra dag med!

 2. Men fina DU!!!! Åh. Jag blev alldeles tårögd och fick gåshud av ditt inlägg… HUR kan man bete sig sådär! USCH! SKÖNT att det inte var så illa som en anmälan. men ÄNDÅ… nääe! Vill bara krama om dig och säga att du är den person jag ALLRA MEST I VÄRLDEN unnar att få bli mamma, du kommer bli världens världens bästa mamma!!!

  STOR KRAM

  (och hu, visst är det en läskig, fast bra, bok!)

  • Men tack fina Johanna! Och ja, jag tror faktiskt också att jag kommer bli en bra mamma. Annat vore så himla märkligt, med tanke på hur mycket jag tycker om barn.

   Kramar!

   Och ja, görläskig, men görbra!

 3. vilken lättnad johanna, även om jag fortfarande tycker hon gjort helt fel. Så är det ju en stor skillnad. Men skönt att få prata med henne o ställa henne mot väggen lite.
  mysigt med mammafika. Det är såå skönt att ha andra i samma fas sen när bebin kommer. Kul om ni har annat gemensamt än bara barnen.. stor torsdagskraaaam

  • Ja, det var verkligne hur skönt som helst att få höra. Nu känns det lite mindre jobbigt. Och det känns inte helt omöjligt att njuta av sista delen av graviditeten.

   Och ja, det var supermysigt med mamma-fika. Och det ska bli fint att ha kontakt med några mammor efter förlossningen med, så man kan dela lite tankar och känslor.

   Kramar i massor!

 4. Men så skönt! nu kan du fokusera på det du ska just nu: dig själv och bebis!! va mysigt med mamma-fika! kramar

 5. Jag kan tycka att barnmorskan skulle ha varit extremt noggrann med hur hon uttryckte sig, eftersom en stressreaktion (vilket en soc-anmälan självklart orsakar…) inte är sådär jättebra för varken dig eller barnet i magen!

 6. Ååååh, vad skönt att det inte var en anmälan! Vad glad jag blir för er skull!

  Försök njuta av den här sista tiden av graviditeten nu, vila, njut av lugnet… snart ersätts det av en liten person som behöver er uppmärksamhet och ni kommer inte höra tystnaden längre, är allt annat tyst så kommer ni ändå lyssna efter minis andetag. ♥

  • Ja, det är så galet skönt att det finns inte! Så nu ska jag verkligen försöka att njuta av den här sista tiden av graviditeten. Som du skriver, snart kommer det en ny liten person som vill ha en del uppmärksamhet! Och om hen ska få det.

   Kram!

 7. Skönt att det inte var någon anmälan! Kramar till dig!

 8. Så skönt att höra!!! Kram och njut av sista tiden med vildningen i magen… Som jag sa till dig innan… du kommer att sakna det :-)
  Stor, stor kram!

 9. Så skönt! Klappa om magen och bara mys så mycket som du kan den sista tiden du har bebismagen kvar :-)! Snart har du något ännu finare att klappa på :-)!

 10. RIktigt skönt att höra, jag blev riktigt orolig över hur vården annars fungerar. Njut ordentligt nu av sista tiden med bebis i magen, snart kommer han/hon ut.
  Ha en riktigt skön helg!

  Kram

 11. Vad skönt att höra! Hoppas ni verkligen får njuta den sista tiden av graviditeten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s