Vårkänslor.

Vi har hängt med Davids bror och familj hela helgen. Vilket bjöd på många mysiga stunder. Skidåkning, korvgrillning, kaffe i solskenet, sällskapsspel i brasskenet och många varma och gosiga barnkramar.

20130225-093940.jpg

Vi skottade fram en liten plätt att sätta ut solstolarna på ur den en meter djupa snön. Där satt jag länge och solade fram fräknarna på näsan, klappade om bebis i magen och lyssnade på barnlek. Och nog gav den där solen mycket! Man blir ju så mycket gladare och piggare.

20130225-094402.jpg
utsikt från balkongen

Och nog är inte vädret sämre idag. Men jag är rätt trött efter helgens häng, så ännu vilar jag inne. Men kaffet på maten kanske kan drickas på balkongen.

Och i eftermiddag ska vi på besök till specialistmödravården. Där läkaren som anmälde mig jobbar. Där jag riskerar att stöta på henne. Och jag är verkligen inte redo för det ännu. Så jag känner mig verkligen illa till mods just nu, även om jag förmodligen inte ens kommer se henne. Men känslan. Bara den. Men det är ett besök som bara måste göras. Så jag biter ihop. Och hoppas på att det går vägen.

Nu ska jag och vildingen ta oss lite förmiddagsfika, hembakt bulle och en kopp te. Det blir bra! Älskade lilla vilding.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s