Stockholmshelg.

Jädrans vad vi är ute och far nu! Men den här helgen är vi på väg till hufvudstaden självt. Vi ska hänga med (mor)bror, tant Elin, tant Karin, (mor)faroch nonna Cecilia. (Mor)mor och mostersyster är med i bilen ner. Vissa ska gå på Springsteen ikväll. Och vi andra ska gå på lyxig restaurang. Pappa D stannar hemma för att gå på fest och hänga med sina vänner.

20130511-091645.jpg

20130511-091852.jpg
Bilhäng på väg till Stockholm

I veckan har vi även varit på sexveckors-läkarkontroll. Och vårat lilltroll väger nu 3900 gram och är 52cm lång. Och inte hade hon några skavanker alls. Jag kan verkligen inte förstå att hon redan är sex veckor gammal, vår lilla vilding.

20130511-092938.jpg
Älskade lilla skitongen min!

3 svar till “Stockholmshelg.

  1. Det var minsann ett gott litet leende lilltjejan bjussade på :-). Så fin hon är er Olivia! Min lillasyster är och kollar på Bruce ikväll med…och med tanke på bilderna och videorna hon skickar är hon inte ensam där inne…verkar vara ett himla drag :-D!

  2. Men lilla älskade sötnosen, 6 veckor, tiden går ju galet fort ju…Och snart ses vi, kan inte vänta………vill bara hålla henne lite grann. Och ge dig en kram också förståss :)

    KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s