Halloween.

Vi har haft Halloween-firande här i helgen. Och nog blev barnet till mig uppstassad som en fotboll. Vad skulle det annars bli?

DSCN0799

 

DSCN0803

 

Och nog var det en trevlig fest allt. Gott att äta, gott att dricka och gott sällskap. Ungefär allt man kan tänka sig som är bra.

Middagen ute utan Oliven förra helgen gick också bra. Fast ångesten var där. Men Oliven sov gott hos sin mormor. Perfekt. Det gäller bara för mamman att öva. Öva, öva.

Och vid en ålder av ganska så precis sju månader så har hon också börjat äta. Men inga babyprodukter. Det totalratas. Så igår till middag åt hon apelsindressad pumpa och bulgursallad. Och idag bjuds det på pestofisk med potatis. Hemlagat ska det vara. Och bara delat, inte passerat. Och gud förbjude om man försökte servera gröt eller välling. Då spottas det långan väg!

2 svar till “Halloween.

 1. Ha ha ha, fotboll :) Så himla roligt. Och du verkar ha en liten gourmetunge minsann. Men bra är det tycker jag, så skönt med barn som kan äta allt. Då är det aldrig problem med att bli bortbjuden eller gå på restaurang. Det där med att öva, öva, jo, det håller på mest hela tiden. Fast när de blir äldra måste man bara öva på andra saker, som att de ska gå till o hem från skolan själv, åka in till stan o fika med kompisar själv, ja du vet, det tar inte slut…

  Kram :)

  • Såklart hon skulle vara en fotboll. Hon är ju min dotter ;)

   Och ja, så himla skönt att hon äter mat, och att hon gillar lagad mat. Inte köpt. Och övandet och oron kommer man nog aldrig över, precis som du säger. Bara att gilla läget ;)

   Kramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s