Johanna

Jag är en helt ovanlig tjej på 26 år. Som gillar det fina med livet. Och det är alltifrån litteratur och goda viner till solskenspromenader och kreativa projekt. Min blogg är min fristad och här får alla känslor mellan himmel och helvete plats.

För jag är en ganska ovanlig tjej, med ovanliga sjukdomar och en ovanlig vardag. Men som ändå är rätt så vanlig, däremellan.

2 svar till “Johanna

 1. Hej Johanna!

  Det gör så ont i mig när jag ögnade igenom en del och ser hur du har det och vad du får gå igenom. Kommer att ha dig i mina tankar.
  Jag skulle så gärna önska att du går in och kollar på
  http://www.kanal10.se
  och lyssnar till vad de har att erbjuda.
  Kramar om dig!

 2. Hej Johanna!

  Jag läser en del bloggar då och då, men kommenterar så gott som aldrig. Hamnade av en slump på din sida för en stund sen och har endast läst ”Min historia” och gått vidare lite på länkarna Du har där inne (än så länge) och känner att jag bara MÅSTE skriva till Dig!

  Vilken livsnjutare Du verkar vara! Jag är enormt imponerad av Din inställning och önskar att fler vågade se döden som en del i livet och inte bara som något hemskt man inte får prata om. Att dö är lika naturligt som att födas, det är ju faktiskt det ENDA vi verkligen VET om vårt kommande liv den dagen då vi föds.

  Jag önskar självklart alla ett långt, lyckligt och friskt liv! Men tyvärr får inte alla det och det måste vi ju tyvärr också acceptera hur j*a orättvist det än är…

  Ska läsa om hur Du har det och mår NU sen eller imorgon, men kände att jag verkligen ville delge Dig min glädje och mitt hopp som jag fick direkt när jag kom in på Din sida!

  Hoppas Du mår bra och har bra dagar i det underbara vårvädret!

  Kram P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s